DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

VI.ročník PPofT 2015

Děkujeme všem návštěvníkům, modelářům kteří dovezli své nádherné kousky a podělili se s ostatními o svou radost, setkali se s dalšími kolegy a načerpali (doufáme) příjemnou pohodu během akce. Též děkujeme všem kteří se postarali o menší doprovodný program, ať už hasičům Tovačov, účastníkům s vojenskou technikou a v dobových uniformách. Hlavní host p.Oldřich Pelčák symbolicky předal cenu, rozdával autogramy, poskytnul nějaký ten rozhovor, a věříme, že i on byl u nás na návštěvě v Tovačově spokojen,. Mohli jste dále zakoupit knihu (s podpisem) bývalého pilota Mi-24, p.Jaroslava Špačka. Děkujeme dále všem kteří nás podpořili: Svazu letců Přerov, MN Modelář, Ing. Mojmíru Skopalíkovi, Hance Doležílkové za extra cenu- dort vz.36", fy. Valom, AZ, p.Peřinové, Spolku Kroměřížské dráhy, RS models, samozřejmě starostovi města Tovačov, panu Mgr.Leonu Bouchalovi, a dalším.

Doufáme, že jste byli u nás spokojení, ještě jednou vás všechny zdravíme, a těšíme se s vámi na další ročník u nás V Tovačově.

Předběžně stanovený VII. ročník, je na 28.května 2016. Zvažujeme též uspořádat tzv. "patlák", podobně jako se pořádá např. ve Sloupu atd. -Pokud by se dalo dohromady cca 15- max. 25 zájemců. Info přineseme.

PPofT

 

Další foto a info bude postupně na:

https://www.facebook.com/pages/Plastic-People-of-Tova%C4%8Dov/717423228318598?fref=photo

 

...............................................................................................................................................................................

VI. ročník modelářské výstavy plastikových modelů

Plastic People of Tovačov  30.května 2015

Letos pod záštitou Svazu letců Přerov, jako čestný host přijede člen záložní osádky kosmonautů pan Oldřich Pelčák z programu Interkosmos (1978)

( http://slovacky.denik.cz/zpravy_region/oldrich-pelcak-dodnes-nevim-proc-jsem-do-vesmiru-neletel-ja-20131228.html )

Zveme vás na již šestý ročník výstavy modelů v sobotu 30.května, opět v prostorách sportovní haly v Tovačově. Akce bude v intencích předchozích ročníků. Výstava bude opět stylem Líbí-nelíbí.

Prezentace modelů letadel, bojové techniky, aut, lodí, diorámat. V zastoupení všech měřítek. Vítáme na naší akci samozřejmě i  modeláře s papírovými modely.

V souvislosti s připomenutím roku 1945, sedumdesát let od ukončení II sv.války by jsme rádi uvítali modely tematicky zaměřené k tomuto období.

Dále znovu vyhlašujeme kategorii o model letounu Suchoj (řady Su-7, 22, 25, taktéž dvoumístné varianty) československého letectva, v libovolném měřítku. Cenu za model Sučka osobně předá bývalý pilot a instruktor střelby který na tomto typu létal, ing. Jan Dúbravčík.

Z dalších spešl kategorií vyhlašujeme Envoy cup" - o model letounu Airspeed Envoy od fy RS models.

Cena Svazu letců Přerov -za model letounu Československého / Českého letectva.

Cena starosty města Tovačova

Cena diváků +ocenění pro další modeláře.

Přejímka modelů od cca 7:00 do 9:00,. Oficiální zahájení v 9:00 hod. Vyhlášení výsledků/ocenění bude v cca 15:00 hod

Menší doprovodný program, výstavka militárií, vojenských vozidel. Samozřejmě prodej modelářského zboží. Výstava ilustrací s leteckou tématikou s možností zakoupení originálů.

Během akce bude postaráno o občerstvení + tradičně pečení pstruzi.

K VI. ročníku bude opět vydána pohlednice, která bude sloužit jako vstupenka na zámeckou věž v Tovačově. Zároveň bude v nabídce plakát se stejným motivem jako na pohlednici.

Jízdy historického motoráčku, v provozu bude M.286 na trati Kojetín - Tovačov a zpět.

http://www.prototypy.cz/tovacovka/